Lasse Sigfridsson & Christina Lindberg.

Publicerat 11 augusti 2023.

Lasse Sigfridsson (f.d. Lasse Stefanz) och Christina Lindberg ger den 25 november 2023 en konsert i Bjursnäs Bygdegård ,strax utanför Kalmar.

De kommer bjuda på en kväll fylld av musik från deras långa karriärer och en skön blandning av dansbandshits och country.

Lasse Sigfridsson grundade tillsammans med tvillingbrodern Hasse dansbandet Lasse Stefanz och är sedan år 2012 soloartist. Han har släppt 6 album som soloartist och har flera svensktoppslåtar i bagaget. En av kanske hans mest älskade låtar från tiden med Lasse Stefanz kan vara ”Främling”. För inte allt för längesedan släppte Lasse en EPA remix av just denna klassiska dansbandslåt.

Christina Lindberg är dansbands country-drottningen som bekant slog igenom stort när hon sjöng in hiten ”De sista ljuva åren” med Lasse Stefanz. Hon har flera album, singlar och svensktoppslåtar på meritlistan. Nyligen mottog hon guld och platinaskiva för ”Vid flodens strand”, bland de senare alsterna hittar vi singeln ”Man längtar ut”.

Lasse och Christina turnerar flitigt runt om i landet och till publikens stora förtjusning samarbetar de frekvent och ger konserter tillsammans.

Den 25 november kommer Lasse Sigfridsson och Christina Lindberg till Bjursnäs Bygdegård för att ge en konsert. Det kommer blir en härlig kväll med dansbandshits och country.

Vi har haft nöjet att arra flera konserter med dessa artister tidigare men nu var det väldigt längesedan sist så det känns roligt att nu får hälsa er varmt välkomna till Bjursnäs och konsert med Lasse och Christina!

Konsertstart: kl. 19.00

Biljetter säljs via nortic.se

Speldatum & Biljetter

25 NOVEMBER 2023. KL 19.00. BJURSNÄS BYGDEGÅRD.
(Fåtal kvar!)