LISA NILSSON


Vi återkommer till Madesjö kyrka i Nybro även i år med en konsert. Denna gång en sensommarkonsert med ingen mindre än Lisa Nilsson.

LISA NILSSON – EN INTIM AFTON MED SVÄNG

Sångerskan Lisa Nilsson och gitarristen Mattias Torell bjuder på en intim afton med sväng!

Efter mer än 30 år som artist har Lisa Nilsson en gedigen repertoar att ösa ur. Dagsformen sätter agendan när låtlistan ska väljas och ingen kväll är den andra lik. Det landar i en blandning av hits genom tiderna, personliga favoriter ur den svenska eller brasilianska visskatten, och en och annan smäktande evergreen, varvat med Lisas numera berömda mellansnack och monologer. Både Lisa och Mattias har en tidlös bredd och delar kärleken till soulmusik, brasilianska rytmer, och jazzen. Duon har skrivit flera av Lisas låtar ihop, berättandet och spelglädjen står alltid i centrum när de framträder tillsammans.

Senast de stod på scen tillsammans spelade de Lisa Nilssons egen föreställning ”Kvinnan som är jag” där Lisa summerar sin karriär och sitt liv som kvinna i en humoristisk kavalkad av musik, steppdans och monologer. Duon har spelat in skivor och turnérat ihop i ett otal sammanhang med Lisas band, och olika storband och orkestrar sedan 1992.

Fredag den 23 augusti 2024 möter du Lisa Nilsson och Mattias Torell i Madesjö kyrka.

Varmt välkomna!

Konsertstart: kl. 19.00

Biljetter säljs via nortic.se

Speldatum & Biljetter

-23 AUGUSTI 2024, kl. 19.00 Madesjö Kyrka, Nybro


En ledsagare el. assistent till rullstolsburen har fri entré. Gästen som ledsagaren/assistenten medföljer behöver biljett och betalar ordinarie entré. Läs mer här