Uppdatering den 12 januari 2022.

På grund av restriktioner för evenemang och den höga smittspridningen flyttas konserten med Donnez från den 29 januari 2022 till söndagen den 7 augusti 2022.

Alla biljettköpare har kontaktas per mail! Köpta biljetter gäller till det nya datumet och det går även att få återbetalning. Läs mer här

Publicerat 30 oktober 2021.

Lördag den 29 januari 2022 har vi nöjet att få presentera en konsertkväll med Donnez på Kristallen i Nybro. I konsertföreställningen Från då till nu kommer de ta med publiken på en resa genom deras karriär. Från starten i Perstorp till att idag var ett av landets mest framgångsrika dansband.

Skånska dansbandet Donnez är ett av landets mest framgångsrika dansband. I våras låg de etta på svenska topplistan med albumet ”Alla dar i veckan”. Under pandemin har de genom sina livestreams fått en ofantlig stor publik genom sina sändningar.

Donnez startades år 2000 av Donne Laitila och började med att spela runt om hemorten Perstorp. Efter ett par år blev de allt mer anlitade och började turnera heltid. Det stora genombrottet för den breda allmänheten kom när bandet medverkade i SVT’s Dansbandskampen.

Idag är de ett av våra mest populära dansband och turnerar land och rike runt samt släpper frekvent ny musik. Just nu är de aktuella med singeln ”Det är dax att vända blad” och jobbar på en rykande färsk platta som kommer under 2022.

I föreställningen Från då till nu blir det dansbandshistoria, trevlig stämning och massor med härlig musik.

Biljetter säljs via nortic.se och lokalt förköp hos Bohmans Bokhandel i Nybro.

Varmt välkomna till en konsertkväll signerat Donnez!

Speldatum och biljetter

sön 7 aug 2022 kl. 18.00 Kristallen, Nybro. (flyttad från 29 jan 2022)

En ledsagare el. assistent till rullstolsburen har fri entré. Gästen som ledsagaren/assistenten medföljer behöver biljett och betalar ordinarie entré.
Läs mer om tillgänglighet här.