Musik är livet.

Kul att du vill veta mer om oss. Sweta Records startades år 2012 och är ett musik och produktionsbolag samt konsultföretagVi har vår bas i Kalmar men vårt verksamhetsområde är hela Sverige. Musik, turné och konsertproduktion är grundstommen i verksamheten.

Sedan starten har vi jobbat brett i musikbranschen och inom dess olika ”grenar”. Det vi arbetar med är våra passioner och vi kan ta olika roller beroende vad uppdraget gäller.

Så jobbar vi.

-Direkt mot kund eller på uppdrag och i samarbete med turnéproducenter, management, arrangörer, artister och band. Givetvis genomförs även uppdrag med och för aktörer ifrån helt andra branscher än musik.

Det är tillsammans med dig som kund vi skapar upplevelser och kreativa lösningar. 

Företaget ägs av Christin Karlsson.

Glad,  positiv och framåt är ord som brukar användas när det kommer till Christin.

Hon är utbildad turnéledare, manager och konsertproducent samt ljud och musikproducent. Från allra första början är Christin musiker, så en musiker-utbildning finns i botten.

-Jag har hållit på med musik  i olika former så länge som jag kan minnas och visste tidigt att det var det som jag ville arbeta med.
Att jobba med musikproduktion, turné och konsert m.m. är en kreativ process som jag älskar och de tjänster som du hittar hos Sweta Records brinner jag verkligen för. Med det vill jag tillsammans med samarbetspartners hälsa dig varmt välkommen!