Publicerat 21 mars 2023.
Vi är så glada över att vårt samarbete med Magnus Carlsson blivit så uppskattat och nu kan vi äntligen presentera ännu en konsert med honom.

En av Sveriges mest folkkära artister, Magnus Carlsson kommer den 25 maj till Gnosjö Missionskyrka och ger en stämningsfull försommarkonsert.

Magnus Carlsson behöver nog ingen längre presentation. Han slog igenom som sångare i Barbados och gick därifrån vidare och blev en av fyra medlemmar i Alcazar. Sedan år 2006 är han soloartist.

Med låtar som ex. Kom Hem, Se mig, Möt mig i Gamla stan och Live Forever m.fl. har han en lång rad av hits i bagaget.

I Melodifestivalen har han tävlat åtta gånger, både med Barbados och Alcazar och som soloartist. Han har lite drygt trettio guld och-platinaskivor samt en rad av andra utmärkelser. Detta gör Magnus till en landets mest framgångsrika artister.

2020 firade Magnus hela 25 år som artist med den bejublade konserthusturnén “Från Barbados till Gamla stan”.

I vår möter ni honom i Gnosjö Missionskyrka där han på ett personligt sätt kommer bjuda på sina allra mest älskade hits och musik som ligger honom extra varmt om hjärtat.

Konsertstart: kl. 19.00.

Biljetter säljs via nortic.se

Det går även att boka per telefon via Nortic 0455-61 97 00

Varmt välkomna till En försommarkväll med Magnus Carlsson!

Speldatum och biljetter

-25 maj 2023, kl. 19.00 . Gnosjö Missionskyrka.
(Fåtal kvar)

 

En ledsagare el. assistent till rullstolsburen har fri entré. Gästen som ledsagaren/assistenten medföljer behöver biljett och betalar ordinarie entré. Läs mer här