Publicerat den 1 november 2017. 

Förra veckan spenderades i Jönköping och hos fantastiska Moderskeppet. Tillsammans med de har vi gjort en kurs i mikrofonteknik för nybörjare.

Att skapa en videokurs är en rolig och kreativ process. Det är viktigt att såväl manus som tillhörande bilder och videoexempel är anpassade för målgruppen och för den som tittar.

Vår kurs kommer förmodligen att släppas i januari men vi återkommer givetvis med datum och länkar både här och på våra sociala medier när vi vet datum för släpp till 100%.

Lite information om kursen. 

När du som är helt ny på området mikrofoner skall köpa din allra första mick så kan valen upplevas som väldigt många och det är inte alla gånger helt lätt att veta exakt vilken modell som du skall välja. I kursen så får du lära dig mer om de två vanligaste modellerna- dynamiska och kondensator mikrofoner och tips kring ditt val av mick, hur du hanterar din mick på bästa sätt, inspelningstips och mycket mer.

Snart drar vi på turné igen. 

Det blir en julturné i år igen med Christer Sjögren för oss. Jättekul! Som många av er redan vet så har vi nu äntligen skapat en egen webbplats för våra turnéjobb och för tjänsterna som ingår där samt givit detta namnet Goal Management. Kul att ni även hittat in på Goals Facebooksidan. 🙂

Att vi valt att ha en extra webb för dessa jobb är för att denna hemsidan inte ska bli allt för stor och omfattande. swetarecords.se  kommer dock fortsatt vara vår huvudsakliga webbplats och inspirations-bloggen hittar du som alltid här.

Vad kommer nästa inspirationsinlägg att handla om? 

Till vår info brevlåda fick vi ett trevligt mejl ifrån en person som önskade att få veta lite mer om hur artist och band bokning går till och det kommer vi ta upp i nästa inspirationsinlägg. Du kan läsa det här på onsdag.