Laddar Evenemang

Slutsåld!
Tomas Andersson Wij  kommer fredag den 13 oktober kl. 19.00 att ge en konsert i Madesjö kyrka. 

I över 20 år har Tomas Andersson Wij byggt sin publik genom många hyllade album och idogt turnerande. Med allvar och humor, en skicklig berättarteknik, melodier som fastnar och en karaktäristisk röst har hans musik letat sig in i lyssnarna.TAW är flerfaldigt grammisnominerad, har blivit tilldelad landets samtliga tre Evert Taube-stipendier och Bonniers har gett ut hans texter i bokform.

Många upptäckte honom i SVT-programmet ”Tomas Andersson Wij spelar med” och ännu fler genom ”Så mycket bättre” 2017, som bland annat resulterade i den älskade tolkningen av Sven Ingvars ”När solen färgar juninatten”.

När det 2020 blev en ofrivillig paus i turnerandet startade han den uppmärksammade podcasten Hundåren där han samtalar med artistkollegor som Laleh, Annika Norlin och Peter LeMarc om deras motgångs perioder.

Tomas Andersson Wij är och förblir en stark kraft på den svenska musikscenen, något som inte minst befästs genom 15 utgivna skivor och flertalet lyckade samarbeten med artister som Mauro Scocco och Jonathan Johansson.

Under 2022 var Tomas Andersson Wij ute på en gemensam turné med Mauro Scocco och släppte albumet ”Åskan i hjärtat” som hyllades av kritikerna med ord som ”Sveriges sista rockpoet” (Gaffa) och ”Nu är han en av de allra största” (Aftonbladet).

Under våren 2023 gör han tre exklusiva konserter under ledning av dirigenten Johan Siberg tillsammans med Dalasinfoniettan i Falun och Nordiska kammarorkestern i Sundsvall.

Vi hälsar er varmt välkomna till  en höstkonsert med Tomas Andersson Wij i Madesjö kyrka den 13 oktober!

Konsertstart kl. 19.00.

Biljetter säljs via nortic.se
Det går även att boka per telefon hos Nortic 0455-61 97 00

Lokalt förköp i Nybro: Bohmans Bokhandel.

Share This Story, Choose Your Platform!