Laddar Evenemang

Lasse Sigfridsson (f.d. Lasse Stefanz) och Christina Lindberg ger konsert i Bjursnäs Bygdegård (strax utanför Kalmar) den 25 november 2023. Det kommer bjuda på en helkväll fylld av musik från deras långa karriär och en skön blandning av dansbandshits och country.

Lasse Sigfridsson grundade tillsammans med tvillingbrodern Hasse dansbandet Lasse Stefanz och är sedan år 2012 soloartist. Han har släppt 6 album som soloartist och har flera svensktopps låtar i bagaget. En av kanske hans mest älskade låtar från tiden med Lasse Stefanz kan vara ”Främling”. För inte allt längesedan släppte Lasse en EPA remix av just denna klassiska dansbandslåt.

Christina Lindberg är dansbands country-drottningen som bekant slog igenom stort när hon sjöng in hiten ”De sista ljuva åren” med Lasse Stefanz. Hon har flera album, singlar och svensktopps låtar på meritlistan. Nyligen mottog hon platina skiva för ”Vid flodens strand”, bland de senare alsterna hittar vi singeln ”Man längtar ut”.

Lasse och Christina turnerar flitigt runt om i landet och till publikens stora förtjusning  samarbetar de frekvent och ger konserter tillsammans. Lördagen den  25 november kommer Lasse Sigfridsson och Christina Lindberg till Bjursnäs Bygdegård för att ge en konsert. Det kommer blir en härligt kväll med dansbandshits och country.

Varmt välkomna!

Konsertstart: kl. 19.00

Biljetter säljs via nortic.se

Det går även att ringa Nortic och boka på 0455-61 97 00

Share This Story, Choose Your Platform!